Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τι είναι βιολογικός καθαρισμός, η Διαδικασία και οι Εφαρμογές του

Απαλλαγείτε από βρωμιά, σκόνη, λεκέδες, μικρόβια με έναν βιολογικό καθαρισμό. Εξυπηρέτηση σε όλο τον Νομό Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής.
Βιολογικός στρώματος Θεσσαλονίκη

Ο βιολογικός καθαρισμός θα απαλλάξει από ακάρεα, σκόνες, βρωμιά και λεκέδες το στρώμα σας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη ποιότητα ύπνου μακριά από βλαβερά μικρόβια μιας και μαζί με τον βιολογικό πραγματοποιούμε απολύμανση.

Βιολογικός σαλονιού Θεσσαλονίκη

Με τον βιολογικό στον καναπέ δίνουμε ξανά ζωή στο ύφασμα του αφαιρώντας λεκέδες οποιουδήποτε είδους, σκόνες, τρίχες, εμετό, ούρα. Επίσης απολυμαίνεται πλήρως και είναι ασφαλές για μικρούς και μεγάλους όπως και για ζώα μακριά από αλλεργιογόνα και χημικά φάρμακα.

Χρειάζεσαι βιολογικό καθαρισμό ή πληροφορίες;

Απαντάμε άμεσα

Διαδικασία βιολογικού καθαρισμού
Τι είναι βιολογικός καθαρισμός

Ο μοναδικός τρόπος υγρής πλύσης και αναρρόφησης υφασμάτινων επίπλων

Ο βιολογικός καθαρισμός είναι μια εξειδικευμένη μέθοδος καθαρισμού που χρησιμοποιεί φιλικά προς το περιβάλλον καθαριστικά και σύγχρονη τεχνολογία για να εξασφαλίσει βαθύ και αποτελεσματικό καθαρισμό των υφασμάτων και των επιφανειών. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμος για την απομάκρυνση αλλεργιογόνων, βακτηρίων και λεκέδων που δεν μπορούν να απομακρυνθούν με τον απλό καθαρισμό. Παρακάτω θα αναλύσουμε τη διαδικασία του βιολογικού καθαρισμού, τις επιφάνειες στις οποίες μπορεί να εφαρμοστεί, τα πλεονεκτήματά του και πώς αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής και την υγεία μας.

καθαρισμοί στρωμάτων
0
καθαρισμοί σαλονιών
0
αστέρια βαθμολογίας
0
Βιολογικοί καθαρισμοί Θεσσαλονίκη

Διαδικασία βιολογικού καθαρισμού

Πριν ξεκινήσει ο καθαρισμός, γίνεται μια λεπτομερής επιθεώρηση της επιφάνειας που πρόκειται να καθαριστεί. Αυτό βοηθά στον εντοπισμό ειδικών λεκέδων και περιοχών που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή.

Οι περιοχές που πρόκειται να καθαριστούν προετοιμάζονται με την απομάκρυνση των επιφανειακών ρύπων και της σκόνης. Αυτό γίνεται με τη χρήση ισχυρής σκούπας και άλλων εξειδικευμένων εργαλείων.

Ειδικά βιολογικά καθαριστικά διαλύματα εφαρμόζονται στις επιφάνειες. Αυτά τα καθαριστικά είναι φιλικά προς το περιβάλλον και δεν περιέχουν επιβλαβείς χημικές ουσίες.

Τα καθαριστικά διαλύματα διεισδύουν βαθιά στις ίνες των υφασμάτων, διαλύοντας τους ρύπους, τα βακτήρια και τα αλλεργιογόνα.

Χρησιμοποιείται εξειδικευμένη σκούπα αναρρόφησης υγρών για την εξαγωγή των διαλυμένων ρύπων από τις ίνες. Αυτές οι συσκευές λειτουργούν με τη μέθοδο της αναρρόφησης, εξασφαλίζοντας την πλήρη απομάκρυνση των ρύπων.

Αφήνουμε την επιφάνεια να στεγνώσει για μερικές ώρες και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει όπως χιλιάδες πελάτες μας!

Διαδικασία βιολογικού καθαρισμού

Πλεονεκτήματα του Βιολογικού Καθαρισμού

Βαθύς Καθαρισμός

Ο βιολογικός καθαρισμός διεισδύει βαθιά στις ίνες των υφασμάτων, αφαιρώντας όλους τους ρύπους που δεν μπορούν να αφαιρεθούν με απλό καθαρισμό.

Ασφάλεια και Υγεία

Η χρήση φιλικών προς το περιβάλλον καθαριστικών εξασφαλίζει ότι δεν υπάρχουν επιβλαβείς χημικές ουσίες που μπορεί να βλάψουν την υγεία μας.

Απομάκρυνση Αλλεργιογόνων

Ο βιολογικός καθαρισμός εξαλείφει αλλεργιογόνα όπως τα ακάρεα σκόνης και τα βακτήρια, βελτιώνοντας την ποιότητα του αέρα και μειώνοντας τα συμπτώματα αλλεργιών.

Παράταση Ζωής των Επίπλων

Ο τακτικός βιολογικός καθαρισμός μπορεί να παρατείνει τη ζωή των επίπλων και των υφασμάτων, διατηρώντας τα σε άριστη κατάσταση για περισσότερα χρόνια.

Εξοικονόμηση Χρόνου και Κόπου

Ο επαγγελματικός βιολογικός καθαρισμός εξασφαλίζει ότι οι επιφάνειες καθαρίζονται γρήγορα και αποτελεσματικά, εξοικονομώντας σας χρόνο και προσπάθεια.

Βελτίωση της Ποιότητας του Ύπνου

Ο καθαρισμός των στρωμάτων και των κλινοσκεπασμάτων εξασφαλίζει έναν υγιεινό ύπνο χωρίς αλλεργιογόνα και μικρόβια, βελτιώνοντας την ποιότητα του ύπνου και της ζωής μας.

Εφαρμογές του Βιολογικού Καθαρισμού

Ο βιολογικός καθαρισμός μπορεί να εφαρμοστεί σε μια ευρεία γκάμα επιφανειών και υφασμάτων, εξασφαλίζοντας καθαριότητα και υγιεινή σε όλο το σπίτι. Γίνεται αφαίρεση λεκέδων και απόσμηση από τρόφιμα, καφέ, εμετό, ούρα, μπογιές και γενικότερα εξαλείφει τα πάντα σε ποσοστό μεγαλύτερο του 90%. Επίσης αφαιρεί στίγματα από μαρκαδόρους και κραγιόν όπως και από τρίχες και οσμές ζώων. Η Mybiologiko βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και προσφέρει βιολογικούς καθαρισμούς σε σπίτια και επιχειρήσεις σε όλο τον Νομό Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής με ένα μόνο τηλεφώνημα.

Οι καναπέδες και οι πολυθρόνες συσσωρεύουν εύκολα σκόνη, αλλεργιογόνα και λεκέδες από καθημερινή χρήση. Ο βιολογικός καθαρισμός εξασφαλίζει την απομάκρυνση όλων των ρύπων, ανανεώνοντας τα έπιπλα.

Τα στρώματα είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την υγεία μας, καθώς περνάμε μεγάλο μέρος της ζωής μας πάνω σε αυτά. Ο βιολογικός καθαρισμός αφαιρεί βακτήρια, αλλεργιογόνα και ακάρεα σκόνης, βελτιώνοντας την ποιότητα του ύπνου.

Καθαρισμός βρεφικών ειδών όπως καροτσάκια, καθίσματα αυτοκινήτου και στρώματα είναι απαραίτητος για την υγεία των μωρών, καθώς είναι ευαίσθητα στα μικρόβια και τα αλλεργιογόνα.

Τραπεζαρίες

Πραγματοποιούμε βιολογικό καθαρισμό σε καρέκλες σε υφασμάτινες επενδύσεις με μόλις 4€ ανά καρέκλα εξαλείφοντας όλους τους λεκέδες από τυχόν τροφές και λίπη.

Τιμές βιολογικού καθαρισμού Θεσσαλονίκη

Δείτε ενδεικτικά τις τιμές μας χωρίς ψιλά γράμματα

Βιολογικός καθαρισμός καναπέ Θεσσαλονίκη

από 15€ / θέση

Βιολογικός καθαρισμός στρώματος Θεσσαλονίκη

από 20€

Βιολογικός καθαρισμός σε airbnb, καταλήματα, ξενοδοχεία, ιδρύματα κτλπ.

Βιολογικός καθαρισμός καρεκλών τραπεζαρίας Θεσσαλονίκη

4€ ανά καρέκλα

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Μερικές από τις πιο δημοφιλής ερωτήσεις του κόσμου

Κατανοούμε ότι ο χρόνος σας είναι σημαντικός και κάνουμε το καλύτερο για να διαρκέσει όσο το δυνατόν λιγότερο. Αυτό εξαρτάται από τον όγκο που θα μας αναθέσετε και από την κατάσταση που βρίσκονται. Ενδεικτικά ένας βιολογικός καθαρισμός σε έναν τριθέσιο καναπέ μπορεί να πάρει από μισή έως μιάμιση ώρα. Ένα διπλό στρώμα από 15 έως 45 λεπτά.

 

Το κόστος είναι συγκεκριμένο και δεν υπάρχουν ψιλά γράμματα! Οι υπηρεσίες μας ξεκινάνε από 8€. Μπορείτε να δείτε όλες μας τις τιμές εδώ: http://mybiologiko.gr/τιμές-βιολογικού-καθαρισμού-θεσσαλο/

Μπορείτε να μας καλείτε στο 6956201623 όλη την μέρα για ραντεβού από τις 08:00 π.μ. έως και τις 21:00 μ.μ. 

Επιπλέον μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας ή στο mybiologiko@gmail.com λύνοντας κάθε σας απορία, κλείνοντας ραντεβού ή για να σας καλέσουμε εμείς τηλεφωνικά. Μπορείτε να βρείτε την φόρμα επικοινωνίας εδώ: http://mybiologiko.gr/υπηρεσίες-καθαρισμού-θεσσαλονίκη/

Φυσικά! Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες βιολογικού καθαρισμού στις πιο οικονομικές τιμές.

Ξενοδοχεία, airbnb, καταλύματα, κατασκηνώσεις, εταιρείες λεωφορείων με ανάγκες στον καθαρισμό καθισμάτων και μοκετών είναι μόνο μερικοί από αυτούς που μας εμπιστεύτηκαν.

Η Mybiologiko δεσμεύεται να προσφέρει υπηρεσίες καθαρισμού υψηλού επιπέδου, απορροφώντας αποτελεσματικά τους λεκέδες, τη βρωμιά και τις ακαθαρσίες από οποιαδήποτε υφασμάτινη επιφάνεια της υποδείξετε. Οι υπηρεσίες μας προσαρμόζονται στις ανάγκες σας και εξασφαλίζουν ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον, προσφέροντας ασφάλεια και άνεση στους επισκέπτες και πελάτες σας.  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο mybiologiko@gmail.com.

Καλύπτουμε όλο τον Νομό Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής 

Για βιολογικούς καθαρισμούς σε όλη την Χαλκιδική, με μόνη προϋπόθεση το κόστος των υπηρεσιών να είναι ίσο ή μεγαλύτερο των 140 ευρώ. Δεν υπάρχει καμία έξτρα χρέωση και οι τιμές παραμένουν ίδιες! 

Απολύτως κανένα. Τα καθαριστικά μας είναι οικολογικά και δεν επιβαρύνουν την ατμόσφαιρα με βλαβερές ουσίες. Επίσης είναι εγκεκριμένα και αντιαλλεργικά.

Ο βιολογικός καθαρισμός γίνεται αποκλειστικά κατ' οίκον στον χώρο σας επιτόπου σε μια μόνο επίσκεψη. Κλείνετε ραντεβού ή ερχόμαστε μόλις μας καλέσετε εφόσον υπάρχει κάποιος υπάλληλος διαθέσιμος. 

Μόλις τελειώσει ο βιο-καθαρισμός το ύφασμα θα είναι ελαφρώς υγρό. Για να στεγνώσει πλήρως θα πάρει από 1 ώρα έως και 12 ώρες σε κάποιες περιπτώσεις.