Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Υπηρεσίες βιολογικού καθαρισμού

Η καλύτερη εταιρία βιολογικού καθαρισμού της Θεσσαλονίκης!

Καθαρισμός και απολύμανση στρώματος, καναπέ σε μόλις λίγα λεπτά!

υπηρεσίες βιολογικού καθαρισμού
Βιολογικός καθαρισμός Θεσσαλονίκη

Βιολογικοί καθαρισμοί σαλονιών

Χαλαρώστε στον Καθαρό Καναπέ σας με την εγγύηση της Mybiologiko και κόστος από 15€/θέση.

Στις μέρες μας, ο βιολογικός καθαρισμός σαλονιού είναι απαραίτητος, προκειμένου να διατηρούμε υγιεινό το περιβάλλον στο χώρο στον οποίο περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Μέσω αυτής της διαδικασίας πετυχαίνουμε την απομάκρυνση από τους συσσωρευμένους ρύπους, την οικιακή σκόνη, τους λεκέδες, τα ακάρεα με τα περιττώματα τους, μικρόβια και άλλους μικρο-οργανισμούς, απορρυπαντικά και χημικά καθαριστικά από προηγούμενους καθαρισμούς που μπορεί να απειλήσουν την υγεία μας.

Βιολογικός καθαρισμός Θεσσαλονίκη

Βιολογικοί καθαρισμοί στρωμάτων - κρεβατιών

Κοιμηθείτε ήσυχοι και κυρίως σε Mybiologiko στρώμα, από 20€.

Όσο πιο παλαιό είναι το στρώμα, τόσο μεγαλύτερο είναι το πρόβλημα της μόλυνσης, καθώς στο εσωτερικό του συσσωρεύονται σκληροί λεκέδες και ακάρεα! Τα ακάρεα αναπαράγονται με απίστευτα ταχείς ρυθμούς, καθώς ο πληθυσμός τους αυξάνεται περίπου 10 φορές κάθε εβδομάδα. Η Mybiologiko παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση καθαρισμού στρωμάτων με τη χρήση ειδικών μηχανημάτων και οικολογικών προϊόντων που εξαλείφουν τα ακάρεα, τους μικροοργανισμούς και τα περιττώματά τους. Με αυτόν τον τρόπο, διασφαλίζετε ότι το στρώμα σας θα είναι καθαρό και υγιεινό για εσάς και την οικογένειά σας!

Βιολογικός καθαρισμός Θεσσαλονίκη
υπηρεσίες βιολογικού καθαρισμού
υπηρεσίες βιολογικού καθαρισμού
Βιολογικός καθαρισμός Θεσσαλονίκη

Βιολογικοί καθαρισμοί μοκετών

Καθαρισμός Μοκέτας στο Χώρο σας, με μόλις 5€/τ.μ.

Η μοκέτα, όπου και αν βρίσκονται στο σπίτι, αποτελεί ένα σημαντικό μέρος αυτού, προσδίδοντας ζεστασιά και στυλ. Οι εξειδικευμένες υπηρεσίες βιολογικού καθαρισμού που προσφέρουμε στη Θεσσαλονίκη αποτελούν την ιδανική λύση για τη φροντίδα της μοκέτας σας. Οι τεχνικές μας περιλαμβάνουν τη χρήση φιλικών προς το περιβάλλον και υγιεινών μεθόδων καθαρισμού που εξαλείφουν αποτελεσματικά από κάθε είδους λεκέδες, οσμές, ακαθαρσίες και μικρόβια που ενδέχεται να υπάρχουν στη μοκέτα σας. Μετά τον καθαρισμό, θα είναι όχι μόνον καθαρή αλλά και απαλλαγμένη από αλλεργιογόνα, προσφέροντας έναν χώρο υγιεινό και ασφαλή για εσάς και την οικογένειά σας.

Βιολογικός καθαρισμός Θεσσαλονίκη

Δες μερικές ακόμη προτάσεις βιολογικού καθαρισμού της Mybiologiko που ίσως δεν είχες σκεφτεί!

Με τα καλύτερα καθαριστικά της αγοράς. Ζητήστε από τον υπάλληλο μας να σας εξηγήσει τα πάντα. Καλέστε μας τώρα!

Βιολογικός καθαρισμός βρεφικών ειδών

Δείτε τα βρεφικά σας είδη να γίνονται καινούρια σε λίγα λεπτά μπροστά σας! Ενδεικτικά καθαρίζουμε και απολυμαίνουμε παιδικά καρότσια, καθίσματα ασφαλείας, παρκοκρέβατα, ριλάξ.

Βιολογικός καθαρισμός κρεβατιού

Προσφέρουμε βιολογικό καθαρισμό σε υφασμάτινο σκελετό κρεβατιού στην βάση και στο κεφαλάρι με πλήρη απολύμανση και καθαρισμό.

Βιολογικοί καθαρισμοί για επιχειρήσεις

Βιολογικός καθαρισμός Θεσσαλονίκη

Η ομάδα μας αναλαμβάνει βιολογικούς καθαρισμούς σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, όπου η φροντίδα του χώρου γίνεται με επαγγελματισμό, ηθική, και σεβασμό προς το περιβάλλον. Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού σε ξενοδοχεία, Airbnb, καταλύματα, καφετέριες, beach bar και επιχειρήσεις που αναζητούν την απόλυτη ποιότητα και φρεσκάδα. Βρισκόμαστε στην Θεσσαλονίκη και εξυπηρετούμε όλο τον νομό αλλά και την Χαλκιδική.

Η Συνταγή της Επιτυχίας Είναι Φυσική

Στηριζόμαστε σε βιολογικά καθαριστικά χωρίς χημικά που βλάπτουν το περιβάλλον και την υγεία. Έχουμε επιλέξει προσεκτικά, προϊόντα που είναι φιλικά προς το περιβάλλον, αφήνοντας πίσω μια αίσθηση καθαριότητας χωρίς το βάρος των χημικών ουσιών.

Υπηρεσίες Κατάλληλες για Κάθε Επιχείρηση

Ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησής σας, προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις. Είτε διαχειρίζεστε ένα μικρό boutique ξενοδοχείο είτε έχετε μια αλυσίδα Airbnb καταλυμάτων, η ομάδα μας είναι εξειδικευμένη για να καλύψει τις ανάγκες σας. Μπορείτε να μας στέλνετε όλες τις απορίες σας στο mybiologiko@gmail.com

Προσεγμένος Καθαρισμός για Άψογες Εντυπώσεις

Κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι να προσφέρετε έναν καθαρό και φροντισμένο χώρο στους επισκέπτες σας. Οι υπηρεσίες μας συνδυάζουν την αποτελεσματικότητα με την οικολογική συνείδηση για άριστα αποτελέσματα. Θα απομακρύνουμε όλους τους λεκέδες και θα απολυμάνουμε στο 100% τον χώρο σας στο αντικείμενο μας.

Επιλέξτε Εμάς για Έναν Πράσινο Κόσμο

Μείνετε εμπρός στον ανταγωνισμό προσφέροντας στους επισκέπτες σας μια εμπειρία διαμονής που ξεχωρίζει. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε περισσότερες λεπτομέρειες και να δημιουργήσουμε μαζί την ιδανική λύση καθαρισμού για εσάς.

τιμές βιολογικού καθαρισμού

Η Mybiologiko εξειδικεύεται στην  παροχή βιολογικών καθαρισμών με οικολογικά καθαριστικά και εδρεύει στην Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να καλείτε όλη μέρα στο  6956201623.

Εμπιστευόμαστε

Βιολογικός καθαρισμός καναπέ Θεσσαλονίκη
Βιολογικός καθαρισμός Θεσσαλονίκη

Βιολογικός καθαρισμός Θεσσαλονίκη. Καθαρισμός σαλονιού, στρώματος, απαλλαχτείτε από ακάραια, λεκέδες, μυρωδιές. Καθαρισμοί από 4€.

Βιολογικός καθαρισμός στρώματος Θεσσαλονίκη
Βιολογικός καθαρισμός Θεσσαλονίκη

Βιολογικός καθαρισμός στρώματος Θεσσαλονίκη. Καθαρισμός στρώματος από 20€. Καθαρισμός ακάρεων, βρωμιάς, λεκέδων, απολύμανση.

Βιολογικός καθαρισμός βρεφικών Θεσσαλονίκη
Βιολογικός καθαρισμός Θεσσαλονίκη

Βιολογικός καθαρισμός βρεφικών από 15€ το τεμάχιο σε όλη την Θεσσαλονίκη. Ειδικά καθαριστικά για μωρά αντι αλλεργικά με πλήρη απολύμανση. Καλέστε στο 6956201623.

Product Currency:

Product Price: 15

Product In-Stock: InStock

Βιολογικός καθαρισμός μοκέτας Θεσσαλονίκη
Βιολογικός καθαρισμός Θεσσαλονίκη

Βιολογικός καθαρισμός μοκέτας από 5€ το τετραγωνικό Θεσσαλονίκη. Πλήρης αφαίρεση λεκέδων και απολύμανση. Καλέστε μας στο 6956201623.