Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Βιολογικοί καθαρισμοί επαγγελματικών χώρων

Βιολογικοί καθαρισμοί καταλυμάτων - airbnb Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Κατερίνη.

Δίνουμε προτεραιότητα σε εσάς και ερχόμαστε την μέρα και ώρα που θέλετε παρέχοντας σας 24ωρη εξυπηρέτηση 7/7!

0
ώρες εξυπηρέτηση
0
μέρες την εβδομάδα

Βιο-καθαρισμοί καταλυμάτων - airbnb

Η διατήρηση ενός καθαρού και υγιεινού περιβάλλοντος είναι κρίσιμη για την εμπειρία των επισκεπτών σας. Οι βιο-καθαρισμοί μας εξασφαλίζουν απόλυτη καθαριότητα σε σαλόνια, μοκέτες, κρεβάτια και τραπεζαρίες του καταλύματός σας, χρησιμοποιώντας φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους. Ειδικευόμαστε σε ξενοδοχεία, Airbnb ακίνητα και άλλους χώρους φιλοξενίας στη Θεσσαλονίκη, την Κατερίνη και τη Χαλκιδική.

Βιο-καθαρισμοί ξενοδοχείων

Διατηρήστε τα υψηλότερα πρότυπα καθαριότητας στο ξενοδοχείο σας με τους εξειδικευμένους βιολογικούς καθαρισμούς μας. Χρησιμοποιούμε προηγμένες μεθόδους και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα για να εξασφαλίσουμε έναν υγιεινό χώρο διαμονής για τους επισκέπτες σας. Από στρώματα και καναπέδες μέχρι μοκέτες και αίθουσες σινεμά, καλύπτουμε όλες τις ανάγκες σας.

Βιο-καθαρισμοί ακινήτων - booking

Εξασφαλίστε ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον για τους ενοικιαστές ή τους επισκέπτες σας με τους εξειδικευμένους βιολογικούς καθαρισμούς ακινήτων. Εφαρμόζουμε προηγμένες τεχνικές καθαρισμού σε στρώματα, καναπέδες, πολυθρόνες και μοκέτες, απομακρύνοντας ακάρεα, μικρόβια και λεκέδες. Εξυπηρετούμε ακίνητα σε Θεσσαλονίκη, Κατερίνη και Χαλκιδική, με ευελιξία στο ωράριο και άμεση ανταπόκριση.

biologikos katharismos kanape thessaloniki anatolika kai dutika
Γνωρίστε την Μybiologiko

Βιολογικός Καθαρισμός για Καταλύματα και Airbnb Ακίνητα σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Κατερίνη.

Δείτε μερικά πράγματα που μας ξεχωρίζουν στην παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών βιολογικού καθαρισμού σε επαγγελματίες!

Δωρεάν Δείγμα Υπηρεσίας

Προσφέρουμε δωρεάν καθαρισμό ενός αντικειμένου (π.χ. ένα στρώμα ή πολυθρόνα). Έτσι έχετε την ευκαιρία να δείτε από πρώτο χέρι την ποιότητα της δουλειάς μας χωρίς να δεσμευτείτε.

Εγγύηση Ικανοποίησης

Προσφέρουμε εγγύηση επαναλαμβανόμενου καθαρισμού εάν δεν μείνετε ικανοποιημένοι.

Διαφήμιση του brand σας

Με την επιβεβαίωση σας, προσθέτουμε το brand σας στην ιστοσελίδα μας για να δείξουμε την συνεργασία μας. Θα έχετε δωρεάν προβολή στους εκατοντάδες καθημερινούς επισκέπτες μας.

Δείτε πως διενεργείται ένας βιολογικός καθαρισμός καναπέ / πολυθρόνας.

Γιατί να μας επιλέξετε;

Είμαστε οι καλύτεροι και το λέμε με υπερηφάνεια!

*Χρησιμοποιούμε μόνο επιλεγμένα και ελεγμένα οικολογικά καθαριστικά τα οποία δεν εμπεριέχουν κινδύνους σε ανθρώπους και ζώα όπως επίσης και στον περιβάλλοντα χώρο.*

Άμεση εξυπηρέτηση 24 ώρες την μέρα, 7 μέρες την εβδομάδα

Γνωρίζουμε πως ο χρόνος σας είναι περιορισμένος και πολύτιμος. Για αυτό με ένα τηλέφωνο στο 6956201623 ή ένα μήνυμα στο mybiologiko@gmail.com κανονίζουμε την μέρα και ώρα που θέλετε χωρίς καμία έξτρα χρέωση ανεξαρτήτου ώρας.

8 χρόνια εμπειρίας

Έχουμε εφαρμόσει εκατοντάδες βιολογικούς καθαρισμούς σε σαλόνια, κρεβάτια, στρώματα, τραπεζαρίες, μοκέτες και ξέρουμε ακριβώς τον τρόπο να τα κάνουμε ξανά καινούρια.

5/5 σε κριτικές στην Google

Η Mybiologiko είναι η μοναδική με κριτικές καθαρά πέντε αστέρων στην google από δεκάδες ευχαριστημένους πελάτες.

βιο καθαρισμοσ στρωματος με ατμο και σκουπα υγρων στην θεσσαλονικη
biologikos katharismos stromatos thessaloniki 1
Βιολογικοι καθαρισμοι ξενοδοχειων καταλυματων ακινητων
biologikoi katharismoi thessaloniki
Τιμές βιολογικού καθαρισμού

Δώστε την τελειότητα στους πελάτες σας

Κατανοούμε τις ανάγκες της αγοράς και για αυτό προσφέρουμε προσιτές τιμές βιολογικού καθαρισμού οι οποίες δεν κάνουν καμία έκπτωση στην ποιότητα. Για τον Νομό Θεσσαλονίκης δεν υπάρχει καμία ελάχιστη χρέωση. Όσο αφορά τον Νομό Χαλκιδικής και Κατερίνης υπάρχει μια ελάχιστη χρέωση υπηρεσιών 140 ευρώ, διασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή τιμή για τις υπηρεσίες μας.

Βιολογικός σαλονιού

15€

/ Θέση

Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%
 

Βιολογικός τραπεζαρίας

4€

/ καρέκλα

Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%
 

Βιολογικός στρώματος

24€

/ στρώμα (διπλό)

Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%
 

Βιολογικός μοκέτας

5€

/ τ.μ.

Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%
 
Βιολογικός καθαρισμός Θεσσαλονίκη
Βιολογικός καθαρισμός Θεσσαλονίκη
Οι δημοφιλέστερες ερωτήσεις σας.

Μας ρωτάτε συχνά σχετικά με τον βιολογικό σε επαγγελματικούς χώρους

Για παραπάνω πληροφορίες και ερωτήσεις μπορείτε να καλείτε όλη μέρα στο 6956201623 ή να στείλετε mail στο mybiologiko@gmail.com.

Ο βιολογικός καθαρισμός εξασφαλίζει την απομάκρυνση ακάρεων, βακτηρίων, μικροβίων και αλλεργιογόνων, προσφέροντας ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον για τους επισκέπτες σας. Αυτό συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας του αέρα και στην πρόληψη αλλεργιών, ενώ παράλληλα ενισχύει την εμπειρία των επισκεπτών.

Οι βιολογικοί καθαρισμοί εφαρμόζονται σε στρώματα, καναπέδες, πολυθρόνες, υφασμάτινες επενδύσεις, μοκέτες, βρεφικά είδη, και άλλες υφασμάτινες επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τους επισκέπτες.

Ναι, προσφέρουμε 24ωρη εξυπηρέτηση, 7 ημέρες την εβδομάδα, ώστε να πραγματοποιούμε τους καθαρισμούς σε ώρες που δεν επηρεάζουν τη λειτουργία και ροή των διαμερισμάτων σας ή τη διαμονή των επισκεπτών. Δεν υπάρχει καμία έξτρα χρέωση ανεξαρτήτως ώρας και μέρας.

Ναι, ο βιολογικός καθαρισμός είναι απολύτως ασφαλής. Χρησιμοποιούμε οικολογικά προϊόντα που δεν περιέχουν επιβλαβείς χημικές ουσίες, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των επισκεπτών σας, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, των ατόμων με ευαισθησίες αλλά και των ζώων.

Ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον είναι κρίσιμο για τη θετική αξιολόγηση των επισκεπτών. Ο βιολογικός καθαρισμός συμβάλλει στην αποφυγή αρνητικών κριτικών που σχετίζονται με την καθαριότητα και μπορεί να ενισχύσει την εικόνα του καταλύματος σας ως προορισμού υψηλής ποιότητας.

Όλο τον Νομό Θεσσαλονίκης, Κατερίνης και Χαλκιδικής. Για τους δύο τελευταίους η ελάχιστη κατανάλωση υπηρεσιών είναι 140€ και η εξυπηρέτηση μας σε ραντεβού είναι 24/7 χωρίς καμία έξτρα χρέωση.

Για τη διασφάλιση της υγιεινής και της ικανοποίησης των πελατών, συνιστάται η πραγματοποίηση βιολογικού καθαρισμού τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο. Σε πολυσύχναστα καταλύματα, μπορεί να χρειαστεί πιο συχνά, ειδικά κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 6956201623 ή μέσω email στο mybiologiko@gmail.com για να κανονίσουμε τον καθαρισμό. Προσφέρουμε παροχές και τιμές  προσαρμοσμένες στις ανάγκες και το μέγεθος της επιχείρησής σας.

Η αποστολή μας

Δώστε δεύτερη ζωή στο σαλόνι, κρεβατοκάμαρα σας με έναν βιολογικό παρά μια περιουσία για καινούρια!

Ο βιολογικός καθαρισμός που προσφέρουμε είναι μια βαθιά και ουσιαστική λύση στη διαδικασία καθαρισμού των υφασμάτινων επιφανειών. Απέχει από την απλή επιφανειακή καθαριότητα που συνήθως επιτυγχάνεται από συμβατικά χημικά προϊόντα τα οποία επιβαρύνουν περαιτέρω την κατάσταση. Ενδεικτικά σας απαλλάσει από….

Βιολογικός καθαρισμός Θεσσαλονίκη
τιμές βιολογικού καθαρισμού

Η Mybiologiko εξειδικεύεται στην  παροχή βιολογικών καθαρισμών με οικολογικά καθαριστικά και εδρεύει στην Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να καλείτε όλη μέρα στο  6956201623.

Εμπιστευόμαστε