Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Υπηρεσίες βιολογικού καθαρισμού σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική!

Βιολογικός καθαρισμός καναπέ, στρώματος, μοκέτας, καθισμάτων, βρεφικών ειδών.

Βιολογικός καθαρισμός καναπέ, στρώματος, μοκέτας Mybiologiko
Βιολογικός καθαρισμός Θεσσαλονίκη
Mybiologiko

Έμφαση στις ανάγκες των πελατών μας!

Εμείς, στην Mybiologiko, παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας αποκλειστικά με οικολογικά καθαριστικά και όχι με κοινά χημικά καθαριστικά του εμπορίου. Βρισκόμαστε Θεσσαλονίκη και προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με σκοπό την εγγυημένη εξασφάλιση καθαριότητας και υγιεινής!

Το πλεονέκτημά μας, η εμπειρία στον τομέα του βιο-καθαρισμού με ειδικά μηχανήματα και καθαριστικά, καθώς έχουμε ολοκληρώσει μια ευρεία γκάμα έργων και ελέγχων που καλύπτουν όλες τις κατηγορίες πελατών όπως ιδιώτες, airbnb και ξενοδοχεία.

Άμεση εξυπηρέτηση σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια άμεση επίσκεψη και αφήστε μας να αναλάβουμε τη φροντίδα του χώρου σας επαγγελματικά και αποτελεσματικά!

Καλέστε μας στο 6956201623 για να κλείσετε το ραντεβού σας ή στείλτε μας μήνυμα στο mybiologiko@gmail.com για να ορίσετε την ημερομηνία που σας ταιριάζει καλύτερα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Με έδρα την Θεσσαλονίκη εξυπηρετούμε όλο το Νομό Θεσσαλονίκης αλλά και τα περίχωρα του, έχοντας εφαρμόσει εκατοντάδες καθαρισμούς σε Ανατολική, Κεντρική & Δυτική Θεσσαλονίκη! Φτάνουμε μέχρι Άγιο Αθανάσιο, Λαγκαδά, Ωραιόκαστρο αλλά και όλη την περιοχή μέχρι και Χαλκιδική! Μπορείτε να βρείτε αναλυτικά τις τιμές στην ενότητα ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Με βάση την Θεσσαλονίκη, ερχόμαστε στον χώρο σας σε οποιοδήποτε σημείο της Χαλκιδικής! Μόνη προϋπόθεση το σύνολο των υπηρεσιών μας να είναι ίσο η μεγαλύτερο των 140 ευρώ. Οι τιμές είναι ακριβώς ίδιες και δεν υπάρχει καμία έξτρα χρέωση! Μπορείτε να βρείτε αναλυτικά τις τιμές στην ενότητα ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ.

Προσοχή στην λεπτομέρεια, υπομονή και αγάπη για αυτό που κάνεις...

Αυτά είναι μερικά από τα απαραίτητα χαρακτηριστικά μιας εταιρίας βιολογικού καθαρισμού!

χρόνια εμπειρίας
0 +
Η αποστολή μας

Βαθύς βιολογικός καθαρισμός καναπέ - στρώματος - μοκέτας - βρεφικών που μπορείς να εμπιστευτείς!

Ο βιολογικός καθαρισμός που προσφέρουμε είναι μια βαθιά και ουσιαστική λύση στη διαδικασία καθαρισμού των υφασμάτινων επιφανειών. Απέχει από την απλή επιφανειακή καθαριότητα που συνήθως επιτυγχάνεται από συμβατικά χημικά προϊόντα τα οποία επιβαρύνουν περαιτέρω την κατάσταση.

Σεβόμαστε τον χώρο και τον χρόνο σας και κάνουμε ότι μπορούμε για να γίνει η διαδικασία όσο το δυνατό γρηγορότερα χωρίς καμία έκπτωση στο αποτέλεσμα.

Στον βιολογικό καθαρισμό χρησιμοποιούμε φυσικά καθαριστικά που προσφέρουν βαθύ και αποτελεσματικό καθαρισμό χωρίς να επηρεάζουν αρνητικά την υγεία ή το περιβάλλον. Ο βιολογικός καθαρισμός απομακρύνει σε πολύ μεγάλο ποσοστό επιτυχίας:

Βιολογικός καθαρισμός καναπέ, στρώματος, μοκέτας Mybiologiko
τιμές βιολογικού καθαρισμού

Η Mybiologiko εξειδικεύεται στην  παροχή βιολογικών καθαρισμών με οικολογικά καθαριστικά και εδρεύει στην Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να καλείτε όλη μέρα στο  6956201623.

Εμπιστευόμαστε